NyhedsbrevModtag HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

fb like

 

1aggrundsbobler

 

 

Underviserne

Christina Kjelsmark

ch.JPG-for-web-normal

- Uddannet Cand.Mag i samfundsfag og kunsthistorie.

- Kunstner, forfatter, foredragsholder og illustrator.

- Ansat som lektor på Holstebro VUC siden 1995.

Christina har siden 1998 drevet Galleri Sønderbygaard med atelier, B&B og kunstskole med malekurser.

- Forfatter til "Akvarellens mysterier" "Magisk maleri" "Akryl fra ide til udtryk" "Med vind i ansigtet og penlser i lommen". Medforfatter til  "Akryl Spot", "Akryl Flow" , "Akryl på vej"

- Præsenteret på adskillige gallerier i in- og udland.

"Min kunstneriske uddannelse tager udgangspunkt i en række år på Institut for Kunsthistorie, en række kurser fra Århus Kunsakademi, og siden 1995 det daglige arbejde som lektor og underviser i maleri og billedkunst. Tegning og maleri er min store lidenskab såvel professionelt som i fritiden. Min motivkreds breder sig fra konkrete dyre- og fuglemotiver over ekspressionistiske landskaber til mere abstrakte tolkninger af lys og stemninger fanget i naturen.  Jeg er meget inspireret af mine rejser som bl.a er gået til Rom, Toscana, Kenya og ikke mindst Færøerne, som jeg besøger årligt."

Kontakt info

 

 

ck1 ck2 ck3 ck4 ck5 ck6


 

Anna Frost Steenberg

anna.JPG-for-web-normal

 -Udlært billedkunstner og har arbejdet med kunst i over 25 år.

- Leder af Billedskolen i AOF Randers

- Medforfatter på Akryl Spot, Akryl Flow, Akryl- på vej.

- Underviser sammen med Christina og Merete Lisby på Gudum Livsstilshøjskole hver sommer.

Anna har gennem årene udstillet meget og lavet kreative projekter, især med børn. Udover sit rullende værksted, hvor Anna tager ud og underviser, startede hun for en del år siden billedskolen i Randers under AOF.

"Nærværd, rummelighed og fællesskab er kodeord i billedskolen. Jeg er levende optaget af kunsten og af mine kursister. Vi vil sammen udvikle kunsten, udvikle os selv og samle på succes oplevelser."

Kontakt info

 

 

 

 

 

 

afs1 afs2 afs3 afs4 afs5 afs6


 

Bente Stæhr

Bente crop

- Uddannet Sygehjælper

- uddannet fra Skals Håndarbejdsskole

- Deltaget i adskillige kurser på Kunstskolen Sønderbyggaard siden 2006.

- Uddannet ved Kunstskolen Sønderbygaard, hvor jeg fra 2012 startede på at undervise formiddagsholdene.

- Underviser i dag flere faste hold og weekendhold på KS.

Bente er medlem af kunstgruppen Art4You, som sammen har udstillet flere lokale steder og bl.a. stod for påskeudstilling på Galleri Sønderbygaard. Desuden har Bente udstillet alene flere steder og været med på Kunstforening Limfjordens Censurerede udstilling.

"Siden barn har jeg været kreativ, tegnet, syet, strikket, hæklet, klippet og klistret. Men først indenfor de sidste 10 år har maleriet fået førsteprioritet. Jeg elsker når penslen, fingrene, spatelen glider henover lærredet med de uendelige farver og former, der findes. Inspirationen får jeg fra naturen, mine omgivelser, Italien og Afrika.

Kontakt info

 

Billede0120 2 billeder10.11.11 001 billeder10.11.11 003 billeder10.11.11 015 billeder10.11.11 016 billeder10.11.11 014

 


 

Merete Lisby

meretelisby

 

Underviser sammen med Christina og Anna Steenberg på bl.a Gudum Livsstilshøjskole hver sommer.

 

Underviser i adskillige kurser  på eget galleri www.meretelisby.dk

Medforfatter til bogen "Akryl - på vej"

 

Kontakt info

 

 

 

 

 

 

ml1 ml2 ml3 ml4 ml5 ml6


 

Kit Albiniussen

kit

 

- Uddanet fra Håndarbejdets fremme i 1991 som voksenunderviser med 3 års grundig uddannelse i stoftryk, kjolesygning og skind design.

- Har taget billedkunstuddannelsen på Holbæk Seminarium.

Kit har i mange år undervist mennesker i alle aldre i alle mulige kreative fag og lever af sit kreative arbejde. Hun er ansat af CC Hobby til at udvikle og arbejde med kunst og beskæftigelse, og er samtidigt underviser for AOF i akrylmaleri, og senest også på kurser til private efter aftale.

- Underviser i adskillige malekurser ved Sorø www.kitkursus.dk

- Medforfatter på Akryl - på vej"

 

 

"Jeg er fra 67, da mobiltelefoner stadig var noget i en James Bond film, og spillemaskiner havde arme og stod ikke i ethvert hjem. Gudskelov for det, for ellers var jeg måske ikke blevet sat til at tegne og male, klippe stof i stykker og samle perlekæder på farmors gulv hver gang hun skulle aktivere den ellers lidt dovne tøs hun passede. Tusind tak for det farmor. Jeg har altid haft kreativiteten helt tæt på, og brugt den på alle mulige måder, lavet mærkelig mad, syet mit eget mærkelige tøj, opfundet nye kreative undskyldninger og historier for ikke at gøre det rigitige... Først da en kunstner tilbød mig at udstille mine malerier For real, fandt jeg vejen frem."

Kontakt info

ka1 ka2 ka3 ka4 ka5 ka8